Miljoenenjacht op TV

Miljoenenjacht op RTL4

Miljoenenjacht op RTL4!

Vanaf 15 maart presenteert Linda de Mol vijf weken lang elke zondag om 20.00 uur de spannendste spelshow van Nederland. Dé tv-show waarbij ook u € 5 miljoen kunt winnen!

Bekijk de laatste aflevering

Miljoenenjacht, het spel

Winnende finalist

Alles draait weer om stalen zenuwen, koelbloedigheid en lef in een nieuwe reeks 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. In deze succesvolle spelshow op RTL 4 staat Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de felbegeerde € 5.000.000,-.

De 500 kandidaten per uitzending die strijden om een finaleplaats zijn allemaal deelnemers uit een trekking van de Postcode Loterij. Na vier spannende spelrondes per show blijft uiteindelijk één finalist over die € 5 miljoen kan winnen.

Postcode Loterij Bingo

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen live Bingo meespelen tijdens het Finalespel. Heeft u als eerste een volle Bingokaart? Dan staat Winston zondagavond bij u voor de deur met een bedrag dat kan oplopen tot wel € 5 MILJOEN.

Maar ook als de Bingo bij uw buurman valt, wint u een geldbedrag. Want onder alle deelnemers in dezelfde postcode als de Bingowinnaar wordt nogmaals het finalisten bedrag verdeeld. En dit kan zomaar € 5 MILJOEN zijn!

Bestel uw Bingokaarten vóór donderdag 12 maart, 15.00 uur. Want alleen dan ontvangt u 5 Bingokaarten.

Elke zondag op RTL 4!

Datum Tijd
Zondag 15 maart 20.00
Zondag 22 maart 20.00
Zondag 29 maart 20.00
Zondag 5 april 20.00
Zondag 12 april 20.00

Wist u dat?

  • Het hoogste gewonnen bedrag in Miljoenenjacht bedraagt € 4,5 miljoen. Gaat dit seizoen de € 5 miljoen eruit?

  • In 2000 was de allereerste uitzending van Miljoenenjacht. Het blijft ieder seizoen weer ongelofelijk spannend met welke torenhoge geldbedragen de finalisten naar huis gaan.

  • Zwaait u aan de gouden bel? Als u in het publiek zit kunt u ook maximaal € 50.000 winnen als u de gouden bel in handen krijgt.

  • Er zijn 5 Miljoenenjacht uitzendingen per seizoen. Dit betekent iedere show: een winnende finalist en natuurlijk de thuiswinnaar.

  • Iedere uitzending zijn er 500 studiogasten aanwezig die altijd met mooie prijzen naar huis gaan.
© 1996-2015 Nationale Postcode Loterij N.V.