Miljoenenjacht op TV

Miljoenenjacht op RTL4

Miljoenenjacht op RTL4!

Vanaf oktober presenteert Linda de Mol vijf weken lang elke zondag om 21.00 uur de spannendste spelshow van Nederland. Dé tv-show waarbij ook u € 5 miljoen kunt winnen!

Bekijk de laatste aflevering

Miljoenenjacht, het spel

Winnende finalist

De 500 kandidaten die strijden om een finaleplaats zijn allemaal deelnemers uit een trekking van de Postcode Loterij. Na vier spannende spelrondes per show blijft uiteindelijk één finalist over die € 5 miljoen kan winnen.

Thuiswinnaar

Zoals altijd wint ook een deelnemer van de Postcode Loterij die hetzelfde koffernummer heeft als de studiofinalist. Winston Gerschtanowitz verrast deze thuiswinnaar met hetzelfde bedrag als in de studio is gewonnen.

Miljoenenjacht Bingo

Deelnemers van de Postcode Loterij kunnen live meespelen tijdens het Finalespel. De koffers die de finalist kiest, strepen deelnemers weg op hun Bingo-kaart. De Postcode Loterij deelnemers in de postcode(s) die als eerste een volle Bingo-kaart heeft, winnen € 50.000,- per lot.

Elke zondag op RTL 4!

Datum Tijd
Zondag 9 februari 21.00
Zondag 16 februari 21.00
Zondag 23 februari 21.00
Zondag 2 maart 21.00
Zondag 9 maart 21.00

Wist u dat?

  • Het hoogste gewonnen bedrag in Miljoenenjacht bedraagt € 4,5 miljoen. Gaat dit seizoen de € 5 miljoen eruit?

  • In 2000 was de allereerste uitzending van Miljoenenjacht. Het blijft ieder seizoen weer ongelofelijk spannend met welke torenhoge geldbedragen de finalisten naar huis gaan.

  • Zwaait u aan de gouden bel? Als u in het publiek zit kunt u ook maximaal € 50.000 winnen als u de gouden bel in handen krijgt.

  • Er zijn 5 Miljoenenjacht uitzendingen per seizoen. Dit betekent iedere show: een winnende finalist en natuurlijk de thuiswinnaar.

  • Iedere uitzending zijn er 500 studiogasten aanwezig die altijd met mooie prijzen naar huis gaan.
© 1996-2014 Nationale Postcode Loterij N.V.